Hondenbeveiliging

Getrainde honden en ervaren begeleiders, samen vormen zij een krachtig team dat zorgt voor detectie, afschrikking en bewaking in diverse omgevingen, zoals bouwterreinen, industriële locaties en evenementen.

Toezichthouder

Met een toezichthouder aan uw zijde, waarborgt u niet alleen veiligheid en orde, maar ook gemoedsrust, wetende dat een professionele en waakzame kracht de controle behoudt.

Ad-Hoc Beveiliging

Kies voor gemoedsrust en flexibiliteit! Onze Ad-Hoc Beveiliging past zich aan elke situatie aan, zodat u altijd kunt rekenen op directe en doeltreffende bescherming wanneer u het nodig heeft.

Bouwbeveiliging

Geef uw bouwproject de bescherming die het verdient! Onze Bouwbeveiliging biedt niet alleen een schild tegen diefstal en vandalisme, maar ook gemoedsrust, zodat uw team ongestoord kan werken aan het verwezenlijken van uw visie.

Evenementenbeveiliging

Laat uw evenement schitteren zonder zorgen! Onze Evenementenbeveiliging staat garant voor een veilige en vlekkeloze ervaring, waarbij we niet alleen de beveiliging verzorgen, maar ook de zorgeloze sfeer creëren die uw gasten verdienen.

Horecabeveiliging

Proef de smaak van veiligheid! Onze Horecabeveiliging biedt meer dan alleen bescherming; het creëert een gastvrije omgeving waar uw gasten zorgeloos kunnen genieten, terwijl wij discreet waken over de veiligheid van uw horecaonderneming.

Object Beveiliging

Geef uw waardevolle bezittingen de ultieme bescherming met onze Objectbeveiliging. Wij leveren op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, zodat u met een gerust hart kunt focussen op uw core business, wetende dat uw eigendommen in veilige handen zijn.

Winkelsurveillance

Maximaliseer winst, minimaliseer zorgen! Onze Winkelsurveillance biedt meer dan enkel bescherming tegen diefstal; het zorgt voor een gastvrije winkelomgeving waar klanten zich veilig voelen, terwijl wij achter de schermen de integriteit van uw onderneming bewaken.

Transportbeveiliging

Veiligheid in elke reis! Onze Transportbeveiliging garandeert een zorgeloze en secure logistieke keten, waarbij we niet alleen uw lading beschermen, maar ook de gehele transportoperatie optimaliseren voor een probleemloze bestemming.

Zorgbeveiliging

Vertrouw op onze Zorgbeveiliging voor een zachte hand en een sterke bescherming. Wij waarborgen een veilige zorgomgeving, waarin patiënten, personeel en faciliteiten met zorg en precisie worden beveiligd, zodat u kunt focussen op wat er echt toe doet: optimale zorg leveren.